Kies voor mobiele apps of websites voor uw bedrijf. Een open deur... internet verspreidt zich razendsnel op allerlei nieuwe media. En hoewel u dit weet, vindt u gewoon de tijd niet om uw website of applicaties te laten bijbenen. Niet getreurd, veel bedrijven vinden de weg naar mobiel internet (nog) niet. Reden te meer om wat voorsprong te nemen. FLEXMEDIA helpt u daar graag bij. Wij ontwikkelen bedrijfsspecifieke apps en maken uw website leesbaar voor smartphone of tablet.

Mobiele apps: snel, flexibel en handig

Van een bedrijfspresentatie tot een echte gebruikstool. FLEXMEDIA ontwikkelt de app die uw bedrijf nodig heeft. Onze apps dienen als snelle en handige tools voor verkoop of klantenservices. Maar evengoed worden ze ontwikkeld om de efficiëntie van werknemers te verhogen. FLEXMEDIA ontwikkelt de app volledig op maat van uw bedrijf. Live-koppeling aan uw CRM-pakket is mogelijk via 3G-netwerk. Maar gesynchroniseerde data kunnen ook via WiFi opgeladen worden voor offline-gebruik. Het resultaat is een tool die uw verkopers of werknemers binnen een vertrouwde data-omgeving kunnen hanteren. De mobiele apps lopen, volgens uw device (iPhone/iPad/Android/…) via de Apple Store of Google Play Store. Uiteraard behoort een minder gecompliceerde bedrijfsvoorstelling ook tot de mogelijkheden. Contacteer ons om te horen welke service wij u kunnen leveren.

Mobiele websites: uw site altijd en overal toegankelijk

Voor elke device een app bouwen, is soms niet haalbaar. Waarom dus niet één lay-out bieden en die vloeiend laten aanpassen aan de schermgrootte van het apparaat? Uw mobiele site is dan gewoon via elke browser bereikbaar en u hoeft niets te installeren. Mobiele websites mag u dus beschouwen als websites die we optimaliseren voor smartphones, tablets... Uiteraard biedt een mobiele website een pak voordelen. In de eerste plaats kan u altijd en overal, makkelijk en snel uw site laten zien aan (toekomstige) klanten. En wie naar uw site surft, hoeft niet eindeloos te zoomen en te schuiven. Een mobiele website is gemaakt voor kleinere schermen en dus is het comfort voor de surfer een pak hoger. Contacteer snel FLEXMEDIA en profiteer van de voordelen van een mobiele website. U zal verbaasd staan, hoe snel wij de klus klaren.

Contacteer ons

FLEXMEDIA
De Gotelaar 74
B-8800 ROESELARE
Telefoon +32 476 44 79 53
E-mail info@flexmedia.be
BTW BE.0680.337.511