Voor webhosting en domeinregistraties doet FLEXMEDIA een beroep op de internetdiensten van de grootste onafhankelijke provider van België. Een toonaangevend bedrijf in de Benelux die de nadruk legt op support, betrouwbaarheid, snelheid en innovatie inzake website- of serverhosting en domeinnaam registraties. Onze partner is sinds 1999 aanwezig op de internet hosting en domeinnaam registratie markt met momenteel tienduizenden domeinnamen en websites in eigen beheer.

Shared hosting formules op Windows platform

Windows Hosting Express (1GB, ASP.NET, PHP5)
Windows Hosting Business (2.5GB, ASP.NET, PHP5, MS-SQL)

Shared hosting formules op Linux platform

Linux Hosting Express (1GB, PHP5, MySQL)
Linux Hosting Business (2.5GB, PHP5, MySQL)

Database hosting

Structuur is de basis van elke goeddraaiende onderneming, maar ook van een professionele website. Met een database slaat u uw gegevens gestructureerd op en past u ze makkelijk aan. Handig als u het overzicht wilt bewaren over bv. een uitgebreid productassortiment.

E-mail hosting

Altijd en overal bereikbaar zijn, ook via e-mail, is meer dan ooit een must voor uw business. Waar u ook bent, op kantoor, thuis of zelfs op de baan, dankzij Business e-mail hosting van FLEXMEDIA heeft u 24/7 uw e-mail, agenda, contactpersonen en takenlijst bij de hand. Dat kan via de computer, maar evengoed via uw laptop, PDA, gsm of smartphone zoals iPhone, HTC of Blackberry. Geen enkele mail gaat verloren dankzij onze dagelijkse back-up.

Virtual server | Dedicated server | Cloud computing

Een Virtual Private Server (VPS) is het ideale compromis tussen een groot webhosting pakket en een eigen server. U beschikt over eigen geheugen en rekenkracht, zonder afhankelijk te zijn van andere klanten op dezelfde server dankzij virtualisatie technologie. Ideaal voor het testen van applicaties of het hosten van meerdere websites.

Contacteer ons

FLEXMEDIA
De Gotelaar 74
B-8800 ROESELARE
Telefoon +32 476 44 79 53
E-mail info@flexmedia.be
BTW BE.0680.337.511