Een virtuele tour in de toonzaal van uw bedrijf

Het is een trend dat steeds meer mensen shoppen of kiezen via het internet. Zeker niet ongebruikelijk dus dat ze uw zaak eens willen bezoeken voordat ze werkelijk langs komen. Het geeft hen een soort déjà-vu gevoel, het idee dat ze niet meer zo vreemd zijn in uw omgeving. Wetenschappelijk is bewezen dat mensen die zich ergens vertrouwd voelen, ook meer gerustgesteld zijn tijdens hun bezoek. Dankzij onze 360° fotografie kan men bij u virtueel binnenwandelen.

Investeer vandaag nog in de toekomst van morgen

De bezoeker van uw website 'beleeft' effectief uw zaak
U bent een trendsetter in uw sector
U stapt mee in een totaal nieuwe technologie die toekomstgericht wegen opent
U krijgt er een pak professionele foto's bij die u vrij mag gebruiken
Een éénmalige investering, zonder verdoken kosten of bindende abonnementen

Integratie van de rondleiding op uw eigen website

U kunt deze 360° fotografie perfect op uw website integereren zoals u bovenaan deze pagina ziet. Uiteraard bent u volledig vrij van afmetingen zodat het perfect in uw bestaande layout kan geïntegreerd worden.

De rondleiding die we zullen maken voldoet aan strenge kwaliteitsvereisten die we voorop stellen. Wij komen bij u langs en maken op diverse plaatsen in uw bedrijf een aantal 360° beelden. Deze beelden worden vervolgens op ons kantoor verwerkt tot een virtuele rondleiding en online geplaatst. Een gemiddelde shoot neemt slechts 1,5 tot 2 uur in beslag, de rest gebeurt op ons kantoor.

Enkele realisaties

Interesse?

Contacteer ons vrijblijvend voor verdere informatie.

Contacteer ons

FLEXMEDIA
De Gotelaar 74
B-8800 ROESELARE
Telefoon +32 476 44 79 53
E-mail info@flexmedia.be
BTW BE.0680.337.511